Kids (3e-4e-5e leerjaar)

Kids (3e-4e-5e leerjaar)

Kids beginner

voor kinderen van het 3e – 4e en 5e lj

Zij kunnen in deze les de ziel uit hun lijf dansen op snelle en hippe muziek. We leren choreografieën aan op de meest toffe MTV beats en in verschillende stijlen zoals disco, street, hiphop,funk, clipdance………….enz

uurrooster

Kids intermediates

voor kinderen van het 3e – 4e en 5e lj

Om kids intermediates te kunnen volgen is enige danservaring en techniek verreist. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Kids gevorderd

voor kinderen van het 3e – 4e en 5e lj

Om kids gevorderd te kunnen volgen is enige danservaring en techniek verreist. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Ballet lager gevorderd & Pointes

voor kinderen van het 3e – 4e en 5e lj

Om ballet gevorderd of pointes te kunnen volgen is enige danservaring en techniek verreist. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Ballet lager

voor kinderen van het 3e – 4e en 5e lj

De techniek van het klassiek ballet is de ideale basis voor alle dansvormen.  Er wordt heel bewust gewerkt aan een juiste lichaamshouding en controle,vormspanning, coördinatie, presentatie, elegantie, muzikaliteit en techniek. De lessen zijn onderverdeeld in verschillende oefeningen waarvan de moelijkheidsgraad aangepast is aan het niveau en de leeftijd van de danser. Daarnaast besteden we heel veel aandacht aan de persoonlijke toets en creativiteit van elke danser.  Klassiek ballet is essentieel voor iedereen die zich verder wil ontplooien in de danswereld.

uurrooster

Musical

voor kinderen vanaf het 4e lj

Broadway in Ardooie!!!!!!!!!
Ben je expressief en besmet met het dansvirus, dan is musical vast iets voor jou! Op leuke musicalmuziek met een grote portie showgehalte werken we aan danstechnieken gecombineerd met expressie, theater en dans.
Deze musical brengen we dan op onze dansshow in 2019!

uurrooster

Modern Jazz beginner

voor kinderen vanaf het 3e lj

Een eigentijdse dansvorm op eigentijdse muziek. Lichaamscontrole en expressiviteit gaan in deze lessen hand in hand.
Een les bestaat uit 3 delen:
* We starten met en opwarming aangepast aan de leeftijd en het niveau. Zo wordt je lichaam voorbereid op een intensieve les. We oefenen de basistechnieken uit de jazzdans en het klassiek ballet.In dit onderdeel wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de bewegingen.
* Daarna volgen enkele modern jazzdanstechnieken zoals draaien, sprongen, rollen en verplaatsingsbewegingen die we uitvoeren over de hele lengte van de zaal. Op die manier leren we gebruik te maken van de ruimte.
* In het laatste deel van de les zetten we alle geleerde technieken om in een danscombinatie. We kunnen snel en krachtig dansen, maar ook langzaam en elegant. In dit onderdeel wordt ook veel aandacht besteed aan expressie.

uurrooster

Modern Jazz intermediates

voor kinderen vanaf het 3e lj

Om modern Jazz intermediates te kunnen volgen is enige danservaring en techniek verreist. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Modern Jazz gevorderd

voor kinderen vanaf het 3e lj

Om modern Jazz gevorderd te kunnen volgen is enige danservaring en techniek verreist. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Hip- hop beginner

voor kinderen vanaf het 4e leerjaar

Hip-Hop  of street dance. BIj ons leer je de basis van verschillende urban stijlen

uurrooster

Hip- hop gevorderd

voor kinderen vanaf het 4e leerjaar

Om Hip-Hop gevorderd te kunnen volgen is enige danservaring en techniek verreist. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Showteam

voor kinderen vanaf het 3e leerjaar

Om in het showteam te dansen is enige danservaring en techniek verreist. Heb je al die kwaliteiten dan kan je deze bij de start van het dansjaar komen tonen. Omwille van deze reden kan je enkel in samenspraak met de dansdocenten deze cursus volgen.

uurrooster

Clipdance

voor kinderen vanaf het 3e lj

Wil jij ook zo’n stoere clipdance-move onder de knie krijgen? Of droom je ervan om te dansen zoals in een videoclip?……………Hier moet je zijn!

In clipdance leer je allerlei stijlen op de allerleukste hits!

uurrooster